Lyofilizované ovoce

Proces sušení mrazem je pouze o odebrání vody z ovoce, do kterého se dál nepřidává žádná příměs. Ovoce si tak zachovává všechny svoje původní výživové hodnoty, vitamíny a minerály - skoro jako čerstvé ovoce právě utržené. Ovoce má stále svojí specifickou chuť i vůni, proces sušení mrazem nijak neznehodnocuje ani kousek ovoce. Výsledkem celého procesu sušení je 100% ovoce bez éček a přidaných cukrů. Pro představu - na jeden kilogram sušených jahod je potřeba natrhat 10 kilogramů jahod čerstvých.

Cena

5259
15259
0F7366C3 F61B 4EFB B3C3 CCBBE9345CFA (1)
52 Kč
Skladem
279
EE5624DD 6429 40EB B47A 6D2A487BA30C (1)
52 Kč
Skladem
285
6C903AEF 244D 4770 A363 13619DD20CFB (1)
54 Kč
Skladem
282
87D25638 4D64 4780 B4C4 63C5F3CD7B82 (1)
59 Kč
Skladem
276
4 položek celkem